Miljø er tænkt ind - naturligvis

Du skal ikke bekymre dig om miljøet, når du handler hos os. Det har vi gjort.

Vi tænker ikke over det i det daglige hos Jungersen Grafisk® ApS. Hensynet til miljøet er en selvfølge. Vi er miljøcertificeret efter de strammeste miljøhensyn og efter DS/EN ISO 14001. Så nu kan du få tryksager og samtidig have god samvittighed. Virksomhedens miljøpolitik kan du se her: Miljøpolitik.

Vi har rent faktisk meget tidligt gjort noget for miljøet.

Jungersen Grafisk® ApS var blandt de første til at indføre procesfri trykplader. Det betyder, at der ingen giftige væsker er i brug, der efterfølgende skal destrueres.

Vores papir kommer fra vedvarende vækstområder.
Hvad betyder så det? Vores papirleverandør planter træer rundt om sin virksomhed. Mange træer. Faktisk mange flere træer, end der forbruges i papirproduktionen. Så der er naturligvis også til fremtiden.

Al vores strøm er dansk og fra vedvarende energi:
Danske vindmøller leverer til vores virksomhed.

Vandforbruget hos os er nærmest rystende lille.
Vi husker stadig den dag, hvor folk fra vandforsyningen bankede på vores dør. Der var et problem. Et eller andet måtte være galt med vores vandmåler, så de ville lige tjekke den. Vi brugte nærmest intet vand.
Men den var god nok. Modsat traditionelle grafiske virksomheder bruger vi meget lidt vand, fordi vores produktion er moderniseret og miljøtrimmet.
Vores vandmåler var i øvrigt helt i orden!