Præcision og kvalitet er vores varemærke

Danskejet familievirksomhed - kendt for at løse enhver grafisk opgave til perfektion.

Jungersen Grafisk® ApS er et topmoderne, miljøcertificeret grafisk hus.

Det hele begyndte i 1970 som en mindre familievirksomhed. Kunderne fik smag for vores kvalitetstryksager og vores holdning til det, vi laver.

Så langsomt udviklede Jungersen Grafisk® ApS sig til en større butik. Familien er stadig drivende kraft, og vi er 100 procent dansk ejet.

Vi er ærekære omkring de ting vi laver. Hvis du føler dig usikker, beder du bare om at få et prøvetryk, som er tro mod det færdige produkt. Så er der ro på.

Vi producerer efter ISO 12647 standarden. Oversat til almindeligt dansk betyder det, at du får det produkt, du forventer.

Det har vi det godt med, for vi får ingen reklamationer på vores arbejde. Du får det antal, vi har aftalt og du får det til den tid, vi har aftalt.

For at kunne være konkurrencedygtige og fastholde den præcision og kvalitet, som altid har været Jungersen Grafisk® ApS’s varemærke, er der investeret i en digital workflowløsning fra tyske Heidelberg. Vi er faktisk ret stole af, at vi er første danske virksomhed, der har fået dette komplette system ind i vores hus.