Corona / Covid-19


Jungersen Grafisk ApS® tager situationen med Corona virus meget alvorligt.
Vi følger de officielle retningslinjer.

Som det ser ud nu, har vi ingen leveringsproblemer.
Ingen af vores leverandører har meldt om leveringsvanskeligheder, og vi er befolket normalt, hvad angår telefon og mailbetjening.

Det kan vi gøre, fordi vores telefon- og mail-system altid har været gearet til betjening af os alle, uanset hvor vi har befundet os. Fysisk er vi ikke alle på kontoret på Holsbjergvej. Nogle arbejder hjemmefra og nogle er på vores sædvanlige adresse.

Derfor anmoder vi om, at du har en aftale med én af os, hvis du ønsker at besøge os, hvis du vil hente varer eller lignende. Vi tager gerne imod dig. Vores almindelige mødebord er over 2 meter langt, - så vi kan sidde, som de kloge foreskriver. Måske skal vi blot råbe lidt højere ;-)

Det anbefales at afkorte varigheden af besøg, være omhyggelig med håndhygiejne og undgå fysisk kontakt.

Vores mødebord, håndtag m.m. rengøres efter hvert besøg.

Vi bestræber os på, ikke at holde møder udenfor huset, og undgår kundebesøg.

Vores medarbejdere arbejder adskilt og uden fysisk kontakt.

Vores distributører har ikke meldt om ændringer i sikkerheden for rettidige leveringer, men vi må måske indse, at det kan ske senere.

10.3.2020: Fra i dag modtages alt papir på Holsbjergvej, hvor det sættes i karantæne i min. 48 timer. Det afsprittes og kommer ikke i produktion, før karantænen er overstået. Papir markeres med tidspunkt for "frigivelse". Varer emballeret i pap sættes i karantæne 24 timer.

17.3.2020: Folk udefra kommer ikke længere i trykkeriet, og modtages kun på kontoret med de mod-foranstaltninger mod smitte, der er beskrevet ovenfor. Varer anbringes udenfor vores port, og bringes derefter i papirkarantæne af os.

19.3.2020: Vi har 2 lokationer, vi kalder dem "nord" og "syd". Personale fra de 2 lokationer mødes ikke.
Når der hentes eller bringes varer fra den ene lokation til den anden, foregår det forskudt af arbejdstider, f.eks. når en person fra syd skal hente noget i nord, foregår det på et tidspunkt hvor der ikke er befolket i nord.
Der overlappes ikke mellem skiftehold. Der affolkes helt inden der kommer andre og overtager.

20.3.2020: Der kommer eksterne folk i vores hus for at pakke. De har fået et afsides hjørne at stå i, og overleveres uden kontakt.
Der er indført "skiftezoner" hvor der placeres varer i. Her afleverer man varer og forlader området, inden andre kommer ind i området for at hente.

//Danjel